Anne Claus Interiors makes use of pure supplies and earth tones for seashore restaurant De Republiek


Loading ....
 

Sand-coloured partitions function a backdrop to the linen, cane and teak wooden furnishings inside this beachside restaurant and bar close to Amsterdam, designed by Anne Claus Interiors.

De Republiek is ready alongside a stretch of seashore in Bloemendaal aan Zee, a seaside neighbourhood simply an hour’s prepare experience from central Amsterdam.

For the previous 17 years, the restaurant and bar was only a non permanent pavilion that was erected and dismantled every summer season.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

Eager to have a year-round house for De Republiek, its homeowners requested Dutch architect Heiko Hulsker to design and construct a everlasting beachside construction.

Anne Claus Interiors was introduced on board to develop the aesthetic of the inner areas.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

“The structure of the constructing with its excessive ceilings and metal is spectacular, however I needed to create a heat and really welcoming environment,” the studio’s eponymous founder advised Dezeen.

“I made a decision to create this with all-natural supplies and earth-tone colors.”

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

Partitions all through the 600 square-metre room are coated with a bespoke, sand-coloured plaster that is blended with epoxy resin.

Front room-style seating areas function outsized sofas upholstered in taupe or ochre-yellow linen. Woven flooring rugs, cane armchairs and timber espresso tables have been used as sensible decorations.

Amsterdam office of &C, designed by Anne Claus InteriorsAmsterdam office of &C, designed by Anne Claus Interiors

Anne Claus Interiors places candy-striped onyx bar inside &C’s Amsterdam workplace

A extra formal eating setting is offered by a collection of teak-wood tables, each accompanied by a rich-brown seating banquette.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

Tucked away on the rear of the room is a relaxed lounge space that is centred by a hearth. It is topped by a chunky flue that is been washed with plaster to mix into the encompassing surfaces.

A bench seat with nutmeg-coloured cushions runs across the periphery of the house.

Past the expansive glazed panels that entrance the restaurant lies an outside decking space, the place guests can get pleasure from their meals with an unspoilt view of the ocean waves.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

The prep counter of the restaurant’s open kitchen is clad in umber, tan and butterscotch-coloured tiles, whereas battens of timber overlay the curved drinks bar.

Stacks of paper lanterns, suspended from the ceiling, type dramatic hanging sculptures.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

Tall leafy bushes that graze the metal beams beneath the roof are dotted all through the house.

“To play with the excessive and open house of the pavilion, I needed to work with hanging parts and parts on the bottom,” added Claus.

De Republiek by Anne Claus InteriorsDe Republiek by Anne Claus Interiors

Different tasks by Anne Claus Interiors embody the playful revamp of a media workplace in Amsterdam.

The workspace boasts baby-pink partitions and encompasses a chunky counter constituted of candy-coloured slabs of onyx.

 


RELATED PRODUCTS

Loading......
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *